mandag 31. oktober 2011

Utstillingen er over


Min første separatutstilling er over og hurra og takk til alle som var med å gjorde den så minneverdig! Det var en flott åpning og familiedagene var over all forventning godt besøkt av blide og positive mennesker. Dette var moro! En stor takk til Skotfoss Brug for flotte lokaler og god hjelp til utstillingen! Og en stor takk også til Midgaards rammeverksted for flotte rammer og svært god behandling. Til slutt også en takk til Gudrun Klakegg for pianospill, Ingvild Hogstad og Gyrid Axe Øvsteng for at de kom og leste fra bøkene Draumar og Finn! og til sist til min kone for støtte og bollebaking! Til dem som ikke fikk kommet seg innom vil jeg minne om at alle bildene er å se (og kjøpe) på butikk.mokleby.no.

mandag 24. oktober 2011

Nå skjer det!


I dag tar livet en ny vending da jeg skal åpne min første separatutstilling! Bildene er hengt opp på Skotfoss Brug og det meste er klart. Kom gjerne innom i kveld kl 19.30 for å bli med på åpningen, eller en annen gang i løpet av uka. I helgen har vi opplegg for barn med opplesing av bøker og et tegnebord der barna selv kan få tegne litt sammen med meg. 

Les mer ...

onsdag 19. oktober 2011

Slik kan et bilde bli til





Velkommen til utstillingen min som har åpning mandag 24/10 på Skotfoss Brug, Skien!

onsdag 5. oktober 2011



Noen ganger er horisonten faktisk så åpen og enkel. Man kan sikkert filosofere og snakke om muligheter, nye spor, nye muligheter, agorafobi og å grave seg ned i tide, men det rekker ikke jeg nå.
Til butikken min ...

tirsdag 4. oktober 2011

Tre nye trykk




Jeg liker å tegne dyr. Dette er dyretegninger ved navn Dovendyrfamilien, Giraffar og sønn og Elefanten.
Størrelsene er 17 x 17 cm og 12,8 x 25 cm.