mandag 22. august 2011

Ny hjemmeside! Og nettbutikk!!Nå er sommeren over og det må feires med en ny hjemmeside og nettbutikk. Eller nettbutikker, faktisk.
Reklame til dem som reklamer fortjener: weebly.com. Jeg har laget siden min med deres hjelp og på et par kvelder var den oppe. Uten å være i nærheten av Dreamweaver og komplisert kode. Det var deilig. Og med et par klikk og drag til hadde jeg en nettbutikk på min egen nettside der betalingen går via PayPal. Veldig moro!
I tillegg har jeg startet opp en nettbutikk på epla.no. Der vil jeg nok selge det samme som på nettsiden min, men det kan være kjekt å være representert flere steder.

In english: Summer is over and a new homepage and an online shop is born. Well, online shops, actually.
I've created my new homepage without concern for coding and need for engineerial thinking. Weebly.com made the whole process a breeze. And combined with PayPal I suddenly had my very own online shop where I can sell my art. I've also opened a shop at epla.no, a norwegian version of etsy.com. It's all so simple now! Digital life can be good. So welcome to Møkleby Illustrasjon!
I've also considering putting up shop on etsy.com. One may never know - maybe someone far far away want a new print on the wall?

2 kommentarer:

 1. Den heimesida var rålekker!
  Mulig eg må kikka hovudet innom dei eg også:)
  Godt om den er for litt analoge mennesker også.

  "Alt godt" Fantastisk!

  Ha ein strålande dag!

  SvarSlett
 2. Takk for det, Anna!
  En særlig enklere måte å lage en side på tror jeg er vanskelig å oppdrive. I tillegg er det gratis (om man tillater en liten diskret reklame for weebly.com)

  En god dag til deg også,
  -pR

  SvarSlett